21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Pretty Curly Girl Products
Pretty Curly Girl Products

Pretty Curly Girl Products

About us

Volledig curly girl approved en wij hebben de beste producten voor krullen geformuleerd en zijn in 3 jaar tijd uitgegroeid tot het populairste krullen merk ter wereld. We leveren aan meer dan 300 retailers wereldwijd en salons gebruiken ons merk graag. WAAROM? Pretty Curly Girl staat voor hoogwaardige ingredienten in hoge concentraties en producten die doen wat ze beloven. Kom langs in onze stand om de producten te zien, voelen en te ervaren.

Er is meer, duurzame verpakkingen (100% gerecycled materiaal), alle made in the Netherlands.. Maar ook een kinderlijn en nog zoveel meer. Kom je gezellig bij ons kijken je bent welkom.

Pretty Curly Girl Products is gemaakt met het bovenstaande in gedachten en het duurde erg lang om het perfect te hebben voordat het eindelijk november 2019 werd gelanceerd: hoge kwaliteit ingrediënten, gemaakt in Nederland, CG goedgekeurd, Vegan Friendly, Cruelty Free en zo veel meer. Na de lancering werd het al heel snel opgemerkt en besproken door zoveel curly girls en in korte tijd is het een favoriet merk geworden in de curly community en is het het snelst groeiende curly merk dat in iets meer dan een jaar tijd in meer dan 40 landen verkrijgbaar is.

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top