Pesho Professional

Over ons

Alleen de beste ingrediënten

“De ruwe grondstoffen zijn de basis voor de kwaliteit van een product. Daarom gebruiken wij alleen de beste ingrediënten. Die zijn misschien duurder, maar de kwaliteit van onze producten staat voorop. Onze ingrediënten zijn allemaal veilig en van hoge kwaliteit. Gelukkig hebben we een zeer goed contact met onze producenten en kunnen we in samenwerking met hun onze ideeën verwezenlijken.”

Om Pesho Professional exclusief te houden is er bewust gekozen om de producten voornamelijk in geselecteerde salons te verkopen. In Nederland worden de producten al in ruim 40 salons, in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Arnhem, gebruikt en verkocht. Verder is er een gelicenseerde webshop: https://www.peshoprofessional.com/shop Bij deze shop kunnen ook particulieren voor hun Pesho Professional producten terecht. Ook internationaal is Pesho Professional aanwezig, met distributeurs in bijvoorbeeld Irak, Dubai, Noorwegen en Duitsland.

Organische groei

“We timmeren nu vooral hard aan de weg om mijn merk Pesho bekend te maken. Dat gaat vooral via mond-tot- mond-reclame. Klanten zien ons op beurzen, horen over ons van kennissen, ervaren onze producten in salons en ga zo maar door. We gaan voor duurzame relaties. Wij groeien liever langzamer en op een organische manier. Vergelijk het met een boom die je plant. Je moet ervoor zorgen dat die goed wortelt, dat je hem goed water en voedingstoffen geeft. En als de boom groeit moet je hem regelmatig snoeien en bijhouden om uiteindelijk een mooie, gezonde boom te krijgen. Zo krijg je een sterke boom die oud kan worden en niet bij de eerste de beste storm omwaait.”

Product highlight

“Een nieuw product van Pesho Professional is onze Infinite Hold Styling Gel. Deze hydraterende en zeer langwerkende styling gel is geschikt voor gladde en gestructureerde stijlen. Pesho Infinite Hold houdt het haar soepel en glad bij zowel wet-look als droge kapsels. De met arganolie verrijkte formule biedt flexibele controle en een ultieme glans zonder ongewenste laagvorming en schilferen. Met deze gel verstevig je niet alleen je haar, je verzorgt het tegelijkertijd. Hoe mooi is dat?”

Pesho Professional products suitable for all hair types.

Give your hair this little extra and you will see:
You are different with pesho!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top