Patrick Hanegraaf Training & Mindset Coaching

Patrick Hanegraaf Training & Mindset Coaching

Over ons

Mijn bedrijf staat voor verbinding, vertrouwen, en gelijkwaardigheid. Ik wil mensen verbinden met hun omgeving, maar vooral met henzelf. Met als doel om jezelf in balans te brengen, en daardoor ook jouw onderneming.

Een tekort aan tijd, geld, energie of leiderschap brengt ons uit balans. Als mindset coach bied ik jou de juiste tools aan om het potentieel in jezelf te herkennen en ruim aandacht te geven aan deze vier pijlers. Om jezelf te ontwikkelen. Om jouw blokkades te leren herkennen, waardoor je je blik verruimt. Daarmee zet jij jouw onderneming in de wereld vanuit een hogere energie, jouw hart. En vind je energie om je team en onderneming te laten groeien naar méér verbinding en méér omzet.

Het klinkt mooi en het is ook mooi als je jezelf toelaat om veranderingen toe te laten. Door veranderingen toe te laten ontwikkel je een nieuwe mindset die meer in balans is met je hart en je onderneming.

We overtuigen onszelf dat we iets niet kunnen, of dat we sowieso zullen falen. We worden in bedwang gehouden door ons onderbewuste denken om onbewust in onze comfortzone te blijven. Samen gaan we jouw comfortzone vergroten en brengen we het vertrouwen terug in jezelf en je ondernemershart.

Aan de hand van jarenlange ervaring in de beautysector weet ik als geen ander welke zaken jouw onderneming laten groeien. Leer samen met mij jouw ideale klant, je team, maar vooral jezelf kennen. Ik bezorg je de juiste tools, inspiratie, transformatie en groei.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen en ondernemers die zich blijven ontwikkelen op persoonlijke groei & mindset meer draagvlak creëren. Hierdoor staan ze stevig in hun schoenen en weten ze tegenslagen om te zetten naar leerpunten. Daardoor trekken ze de ideale mensen, klanten en opportuniteiten aan om succesvol door het leven te gaan.

Ik kijk er naar uit om je op de beurs te mogen verwelkomen en je vragen te beantwoorden. Ben je klaar om jezelf en jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen?

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top