21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

MOWAN

MOWAN

About us

TIEN MINUTEN HAARKLEURING MET PERFECT RESULTAAT
Grijsdekking in slechts 10 minuten. Hoeveel meer klanten kun jij helpen?

Mowan heeft een haarkleuring ontwikkeld die in tien minuten perfect resultaat geeft. Megix10 is hét product voor de professionele kleurspecialist. Het biedt het haar een wellness behandeling door de toegevoegde Fision Keraveg-18. Het kan donkerder en lichter kleuren en grijs haar honderd procent dekken. Dit alles in slechts tien minuten!

Mowan is echt een merk voor kappers, door kappers. Door middel van onderzoek en de nieuwste technologieën bieden ze revolutionaire haarverzorging en kleurproducten. Op die manier geven ze terug aan de kapperswereld, waar ze zelf groot in zijn geworden.

Time can change, every thing.

Zo heeft Mowan een haarkleuring ontwikkeld die in tien minuten perfect resultaat geeft, een crème die tot zeven levels oplicht en een kleurpigment om intensief te kleuren zonder haarbeschadiging. Ook biedt Mowan een volledige lijn van dagelijkse haarverzorging. Alle producten zijn op natuurlijke basis en geven het haar een gezonde glans.

Kom tijdens The Hair X-perience 2023 langs in de Mowan area en ontdek dit innovatieve merk!

Mowan wordt exclusief gedistribueerd door Superstore for Hair.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.