Meer van Leer

Over ons

MEER VAN LEER MAAKT LEREN KAPPERSTASSEN OP MAAT

ELKE KAPPER HEEFT ZIJN EIGEN WENSEN, GEEN KAPPER HEEFT DEZELFDE WERKWIJZE EN IEDERE KAPPER WIL EEN EIGEN UITSTRALING, DAARDOOR BESTAAT ER GEEN STANDAARD KAPPERSTAS. “TOEN WIJ WERDEN BENADERD DOOR EEN KAPSTER MET DE VRAAG OF ZIJ HAAR IDEE VAN EEN IDEALE KAPPERSTAS KONDEN REALISEREN, HOEFDEN WE DAAR NIET OVER NA TE DENKEN”, ALDUS MAAIKE MARISSE VAN MEER VAN LEER.
In de afgelopen jaren heeft Meer van Leer veel kappers(heup)tassen, scharenholsters, tondeuseholsters, kappersschorten en werkplek organisers gemaakt in veel uitvoeringen, verschillende kleuren en met veel verschillende specifieke wensen.
Een ding hebben alle tassen en uitvoeringen gemeen: ze worden met de hand gemaakt in het eigen atelier, altijd van het mooiste leer, naar wens gepersonaliseerd door middel van laser gravure en allemaal voor een eerlijke prijs. Maaike vertelt: “Persoonlijke wensen, stijlen of aanpassingen zijn mogelijk, waardoor je altijd in het bezit bent van een uniek exemplaar dat voldoende ruimte heeft voor scharen, clips, kammen, een mes en indien gewenst een tondeuse.”
Het bedrijf heeft inmiddels al veel kappers en barbiers kunnen ondersteunen bij het vormgeven van dat belangrijke onderdeel wat het werken zoveel makkelijker maakt. Eén van de klanten van Meer van Leer vertelt: “Ik heb al mijn wensen uitgelegd en samen met de ideeën en ervaring van Maaike zijn we uitgekomen op een super fijn tasje! Zo fijn om iets op maat te hebben en in het leer van mijn keuze. Zeker een aanrader om eens contact op te nemen over de mogelijkheden.”
www.meervanleer.nl

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top