21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Kappersscharen Slijpen Nederland

Kappersscharen Slijpen Nederland

About us

Superstore for Hair is dé partner voor elke professionele kapper. Van haarproducten tot educatie en advies, wij hebben alles voor jouw salon. Iedere klant in jouw stoel is anders en elke behandeling vraagt om andere producten en technieken. Daarom bieden wij alle materialen en kennis die je nodig hebt, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Samen zorgen we ervoor dat jouw klanten altijd trots naar buiten lopen. Tijdens The Hair Xperience 2022 kun je op onze stand kennis maken met onze persoonlijke service, exclusieve merken en de nieuwste ontwikkelingen. We hebben onze stand dit jaar opgedeeld in 5 area`s, ontdek in iedere area weer iets anders;

Sens.ùs
De missie van het Italiaanse merk Sens.ùs is om jou als kapper te inspireren. Met verzorging, styling en kleuring voor ieder type haar en ieder gewenst resultaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Door verschillende combinaties van producten te maken, kan er altijd een geheel gepersonaliseerde behandeling worden samengesteld. Zo brengt Sens.ùs een volledig nieuw salonconcept tot leven. Loop tijdens The Hair Xperience 2022 binnen in deze area en ontdek wat Sens.ùs en Superstore for Hair voor jouw kunnen betekenen.

Mowan
Mowan is echt een merk voor kappers, door kappers. Door middel van onderzoek en de nieuwste technologie bieden ze revolutionaire haarverzorging en kleurproducten. Op die manier geven ze terug aan de kapperswereld, waar ze zelf groot in zijn geworden. Zo heeft Mowan een haarkleuring ontwikkeld die in 10 minuten perfect resultaat geeft, een crème die tot zeven levels oplicht, en een kleurpigment om intensief te kleuren zonder haarbeschadiging. Ook biedt Mowan een volledige lijn van dagelijkse haarverzorging. Alle producten zijn op natuurlijke basis en geven het haar een gezonde glans. Kom tijdens The Hair Xperience 2022 langs in de Mowan area en ontdek dit innovatieve merk!

Superstore for Hair Equipment Shop
Wij blijven ervan overtuigd dat je niet alles wil kopen op internet; daarom hebben wij al meer dan 35 jaar eigen winkels in diverse plaatsen in Zuid-West Nederland. In onze winkels geven wij iedereen persoonlijke aandacht, professionele advies en een bijzondere service. Tijdens The Hair Xperience 2022 hebben wij een speciale Pop-up shop waar je bijvoorbeeld terecht kunt voor onder andere een schaar van Jaguar, tondeuse van Wahl of föhn van Elchim. In de Equipment Shop vind je tijdens dit weekend bijzonder scherpe aanbiedingen en ervaar je shop beleving van Superstore for Hair.

Denman
Gestart door een innovatieve ondernemer, meer dan 80 jaar geleden, blijft het iconische merk Denman vandaag de dag nog steeds toonaangevend binnen de kappersbranche. Al meer dan 80 jaar is de iconische Denman D3 mateloos populair maar wist je dat Denman nog veel meer innovatieve tools heeft en regelmatig nieuwe designs en kleuren lanceert? Kom lang in de Denman area en ontdek wat we voor jouw salon, school of winkel kunnen betekenen!

Balmain
Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair Couture meer dan 45 jaar ervaring in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. De collecties zijn geïnspireerd op de allerlaatste backstage geheimen en weerspiegelen alles wat een vrouw nodig heeft om de ultieme catwalk geïnspireerde look te creëren. In de afgelopen 45 jaar heeft Balmain Hair Couture waardering verkregen op het gebied van luxueuze kwaliteitsproducten. Balmain Hair let nauwkeurig op elk detail en ook perfectie is erg belangrijk en Balmain Paris Hair Couture doet voortdurend onderzoek naar het creëren van nieuwe applicatie technieken om de beste kwaliteit te garanderen, terwijl onze trotse en rijke geschiedenis altijd gerespecteerd wordt. Superstore for Hair is authorized reseller van Balmain Hair Couture daarom hebben wij in samenwerking tijdens The Hair Xperience 2022 een bijzondere area.

Kom langs bij Superstore for Hair en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Products

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.