21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Hair &  Fashion

Hair & Fashion

About us

LR Media & Communicatie houd zich bezig met het uitgeven van diverse business to business magazines in de markten van de uiterlijke verzorging.

LR Media & Communicatie is een uitgeverij in de beauty branche van professionele bekende merken en bereikt zo’n 6000 beauty professionals die werken met hoogwaardige producten in professionele instituten en salons. LR Media & Communicatie informeert via vakinformatie in print, online en via social media de beauty professional om zo de concurrentie voor te blijven. Onze journalisten hebben de juiste kennis en contacten in de markt om te kunnen inspelen op de informatiebehoefte van onze lezers.

Ons team staat voor goede en betrouwbare vakinformatie, communicatiemogelijkheden voor adverteerders en inspiratie voor de Beauty professional. LR Media & Communicatie is actief in de wereld van de kapsalons, beautysalons en de grote nagelstudio’s. Binnen die sectoren is LR Media & Communicatie verantwoordelijk voor 2 Titels. Hair & Fashion en Nail & Fashion.

Products

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top