21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Finnley’s Haircosmetics BV

Finnley’s Haircosmetics BV

About us

Finnley’s Haircosmetics, geboren vanuit de dagelijkse praktijk.

De afgelopen 15 jaar is een belangrijke leerschool voor ons geweest waarin we ervaring hebben opgedaan in de kappersbranche als salon eigenaren, medewerkers van diverse cosmetica bedrijven, als distributeur en uiteindelijk als producent. In die afgelopen 15 jaar zijn we tegen diverse problemen aangelopen en met deze kennis zijn we op zoek gegaan naar oplossingen binnen de producten en hun verpakkingen, maar ook naar marktbenadering en marktbewerking.

Bij Finnley’s geloven we dat producten goed moeten zijn en creatieve ondersteuning dienen te bieden aan de ideeën en uitvoering van de kapper. Daarnaast vinden we dat ook dat wij als leverancier van de Finnley’s producten hierin een verplichting hebben naar onze ambassadeurs (kappers) toe om deze producten succesvol in te zetten en op elk gebied te ondersteunen, zowel op on- als offline gebied.

Wij geloven dan ook in total support… en Finnley’s heeft dan ook de focus op het product, de professional en de markt en de ontwikkelingen daarbinnen. Alles om onze partners optimaal te ondersteunen, zodat zij zich creatief kunnen uitleven op de werkvloer.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top