21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Curls Control

Curls Control

About us

Klanten met krullend haar in jouw salon?

Curls & More Nederland BV is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de zorg voor krullend haar, en ook alleen maar in krullend haar. Na talloze trainingen en opleidingen te hebben gevolgd, ontwikkelden zij een eigen productlijn en de CC1 kniptechnieken. Met reeds 7 jaar ervaring is het bedrijf inmiddels een echte koploper op het gebied van krullen en heeft het alles in huis om jou als hairstylist op te leiden en mee te nemen in de wereld van de krullen. Curls & More biedt een uitgebreid scala aan producten en diensten om krullend haar te verzorgen, stylen en knippen.

Het eerste onderdeel van Curls & More is de Curls Control productlijn die speciaal is ontwikkeld voor krullend haar, om pluis te verminderen en de natuurlijke textuur & veerkracht van het haar te verbeteren. De lijn past volledig binnen de Curly Girl methode (CG-methode); een krullen verzorgingsroutine die populair is onder mensen met krullen. De producten bevatten geen schadelijke ingrediënten zoals sulfaten, siliconen, parabenen en uitdrogende alcoholen. Uiteraard zijn ze ook perfect voor diegene die de methode niet volgt. Eigenlijk zeggen zij; geschikt voor iedereen met krullen, van type krul 2A t/m krul 4C.

De productlijn van Curls & More staat bekend om zijn professionele kwaliteit. Alle producten zijn zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige professionele ingrediënten die specifiek zijn gekozen om de behoeften van krullend haar te vervullen. De formules zijn ontwikkeld met aandacht voor hydratatie, definitie en bescherming van krullen, waardoor de producten uitstekende resultaten leveren.

Een ander belangrijk aspect van Curls & More Nederland BV zijn de CC1 opleidingen. Deze opleidingen zijn bedoeld voor hairstylisten die zich willen specialiseren in het knippen, verzorgen en stylen van krullend haar. De CC1 opleidingen bieden uitgebreide training en kennis over het omgaan met krullen, het identificeren van verschillende krultypes en het toepassen van specifieke knip- en stylingtechnieken. De CC1 techniek is onderverdeeld in Level I en Level II. Bij CC1 Level I wordt d.m.v. bepaalde afdelingen verticaal een schitterend volume in vochtig haar geknipt. CC1 Level II is ontwikkeld om ook de sterkere ‘mixed curls’. te kunnen bedienen. Bij deze techniek wordt het haar aan de hand van een duidelijke routing droog geknipt. Ook hierbij wordt een prachtig volume gecreëerd en wordt een opeenstapeling van bundels voorkomen.

Curls & More neemt je mee in jouw reis van krullend haar, verrijk je kennis!

Products

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top