21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Bling Professional

Bling Professional

About us

Bling Professional combineert producten van hoge kwaliteit met onmisbare ondersteunende materialen om salons de tools te geven die ze nodig hebben om uitstekende diensten te leveren en “boven de rest” te zijn in prestaties en kwaliteit.
Bling Professional zorgt voor professionele groei en biedt tegelijkertijd de broodnodige bling aan deze prachtige industrie.

Bling Professional is het resultaat van jarenlang onderzoek en proeven die ons in staat hebben gesteld een nieuwe technologie te ontwerpen om natuurlijke organische grondstoffen te benutten bij het ontwerp van onze behandelingen en zo de beste resultaten te leveren.

Immortal Oud Collection: Een complexe en aangename combinatie van aardse tinten met een vleugje hout. Door de millennia heen is oudh-parfum gewild vanwege zijn onmiskenbare geur en oosterse persoonlijkheid.

Meer dan 150 verbindingen spelen een rol in deze karakteristieke geur, zoals zoete balsamico-tonen of ondertonen van vanille en musk.

Immortal Oud collection van Bling Professional verpakt dit mystieke aroma precies en levert het in een reeks haarverzorgingsproducten die zo authentiek zijn als het verhaal van de geur die ze met zich meebrengen.

Alle immortal Oud Collection producten hebben een lage pH-waarde voor de bescherming en stabilisatie van de haarvezels.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.