21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

BaByliss Cooperatief UA

BaBylissPRO

About us

PASSIE
BaByliss PRO richt zich al tientallen jaren op de wereld van de haarstyling en haarverzorging. Als haarprofessional werken wij graag met u samen voor de schoonheid van nu en morgen.
Onze elektrische apparaten en haarverzorgingsproducten zijn zo ontwikkeld dat uw creativiteit volledig tot haar recht kan komen.

INNOVATIE
Ons Onderzoekslaboratorium is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe formules, zodat onze producten steeds beter worden en steeds eenvoudiger in gebruik zijn. De apparaten van BaByliss PRO zijn speciaal ontwikkeld voor haarstyling-professionals en omvatten alle productcategorieën (haardrogers, straighteners, krultangen, krulsets, tondeuses, etc).

KWALITEITSSTANDRAARD
Elk apparaat is van tevoren uitvoerig getest in onze Technische Centra over de hele wereld en combineert kracht, design, ergonomie en prestatie. Hierdoor is BaByliss PRO momenteel hèt merk voor haarprofessionals.

INSPIRATIE
Anticiperen op de trends van morgen en ruim baan geven aan al uw wensen, zodat u onbeperkte artistieke vrijheid heeft, dat is onze dagelijkse doelstelling.

Prestatie en kwaliteit zijn daarbij een absolute must.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top