21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Ervaarrust

Ervaarrust

About us

ErvaarRust.nl helpt jouw klanten te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onze missie is om burn-outs de wereld uit te helpen. Door je klanten 20 minuten wat extra tijd voor zichzelf te geven en heerlijk te ontspannen met een massage, kunnen je klanten met hernieuwde energie de dag weer aan!

Bied in je salon een extra beleving aan met een heerlijke relaxhoek met een massagestoel. Heerlijk er even tussenuit. Of tijdens het wachten even alvast ontspannen in de massagestoel.

Een andere optie is uiteraard om middels een massagestoel met muntautomaat wat extra omzet genereren uit jouw salon bezoekers. Dit kan al snel oplopen tot een 50 euro per dag per stoel.

Meer informatie? Kom zelf even ontspannen op de Hair Xperience beurs op onze stand B27 en Ervaar Rust……….. Heb je eerder al vragen? Mail ons op info@ervaarrust.nl of bel 076-5083415.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.