Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Waarom deelnemen

The Hair X-perience is hét enige en complete vakevent voor de kappersbranche in Nederland en vindt plaats op 30 en 31 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Ontmoet in twee dagen tijd meer dan 3.500 potentiële klanten, van eigenaars en managers van salons tot werknemers en zelfstandige kappers. Het uitgebreide programma van de beurs gaat in op de behoeften van kappers. Ze ontdekken de laatste trends & ontwikkelingen, nieuwe technieken en krijgen handvaten om hun salon ‘future proof’ te maken.

The Hair X-perience is dé plek om je merk en producten een podium te geven, maar ook leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en bestaande relaties te ontmoeten.

The Hair X-perience 2019 demo square

Ontmoetingsplek

The Hair X-perience brengt jaarlijks leveranciers, fabrikanten en groothandels uit binnen- en buitenland in contact met meer dan 3.500 potentiële klanten: van eigenaars/managers van salons en barbers tot werknemers en zelfstandige kappers.

Alles-in-één platform

Met een gevarieerde beursvloer en programma dat ingaat op de wensen en behoeften van kappers, trekt de beurs bezoekers uit heel Nederland. Zij komen naar de beurs om trends & ontwikkelingen te zien en om te oriënteren  op producten en diensten.

Een podium

De beursvloer biedt ongekende mogelijkheden om jouw producten te laten zien aan het grote publiek, maar ook de demo’s, look & learns, shows en lezingen zijn een unieke kans om kappers kennis te laten met jouw dienst, merk of product.

Aftermovie The Hair X-perience 2019

Jouw stand op The Hair X-perience?

Wil je jouw bedrijf én je merken, producten of diensten onder de aandacht brengen in de kappersbranche?  

 

Scroll naar top