Bezoekers

WAAROM BEZOEKEN?

Op 7 en 8 juni 2020 vindt The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. The Hair X-perience is het alles-in-één kappersevent van Nederland en een absolute place-to-be voor iedere kapper, van leerling tot ervaren hairstylist of barber. Dit event bevat een goedgevulde beursvloer met een mix van exposanten van meer dan 100 merken; van distributeurs in kleur- en stylingsproducten tot leveranciers van scharen en van saloninrichters tot brancheverenigingen. Daarnaast is er een uitgebreid programma met vaktechnische demo’s, inspirerende shows, leuke look & learns en interessante lezingen.

Alles-in-één platform

Voor elk niveau, of je nu ondernemer bent of net gestart als kapper in een salon, hebben we interessante programma onderdelen in één van onze area's. Van inkopen tot kennis opdoen.

Het enige kappersevent van Nederland

Kom naar dit vakevent wat exclusief toegang biedt aan professionals uit de kappersbranche. Neem vooral je team of je collega's mee, want twee ogen zien meer dan één!

Ontmoetingsplek

The Hair X-perience is de plek om andere professionals uit jouw vakgebied te ontmoeten en tips uit te wisselen. Zorg dat je aanwezig bent op dit jaarlijkse feestje waar de gehele kapperscommunity bij elkaar komt.

Voor ieder wat wils, of je nu een beginnende kapster/kapper, een zzp-er met zaak of een baas van een keten bent, er is voor iedereen wel wat te vinden én te leren.

B. Postma, bezoeker van The Hair X-perience 2019

7 en 8 juni 2020
10:00 - 17:00 uur

Evenementenhal Gorinchem

Beursimpressie