Bezoekers

WAAROM BEZOEKEN?

Op 30 en 31 augustus 2020 vindt The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. The Hair X-perience is het alles-in-één kappersevent van Nederland en een absolute place-to-be voor iedere kapper, van leerling tot ervaren hairstylist of barber. Dit event bevat een goedgevulde beursvloer met een mix van exposanten van meer dan 100 merken; van distributeurs in kleur- en stylingsproducten tot leveranciers van scharen en van saloninrichters tot brancheverenigingen. Daarnaast is er een uitgebreid programma met vaktechnische demo’s, inspirerende shows, leuke look & learns en interessante lezingen.

Alles-in-één platform

Voor elk niveau, of je nu ondernemer bent of net gestart als kapper in een salon, hebben we interessante programma onderdelen in één van onze area's. Van inkopen tot kennis opdoen.

Het enige complete kappersevent van Nederland

Kom naar dit vakevent wat exclusief toegang biedt aan professionals uit de kappersbranche. Neem vooral je team of je collega's mee, want twee ogen zien meer dan één!

Ontmoetingsplek

The Hair X-perience is de plek om andere professionals uit jouw vakgebied te ontmoeten en tips uit te wisselen. Zorg dat je aanwezig bent op dit jaarlijkse feestje waar de gehele kapperscommunity bij elkaar komt.

Voor ieder wat wils, of je nu een beginnende kapster/kapper, een zzp-er met zaak of een baas van een keten bent, er is voor iedereen wel wat te vinden én te leren.

B. Postma, bezoeker van The Hair X-perience 2019

30 en 31 augustus 2020
10:00 - 17:00 uur

Evenementenhal Gorinchem

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Vanaf komende editie van The Hair X-perience wordt het voor jou nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens je beursbezoek. Door de komst van de SmartBadge technologie kan jij op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. 

Beursimpressie

Scroll naar top

The Hair X-perience verplaatst naar 30 en 31 augustus 2020

De editie van The Hair-Xperience die gepland stond op 7 en 8 juni 2020 in Evenementenhal Gorinchem, wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar 30 en 31 augustus 2020. The Hair X-perience vindt op deze nieuwe datum tegelijk plaats met Beauty Days, het vakevent voor de beauty professional. Klik hier voor meer informatie. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.