Ik ben exposant

Smartbadge

Maak kennis met de SmartBadge technologie

Iedere bezoeker ontvangt een SmartBadge waarmee zij exposantenstands kunnen scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en graag meer informatie over willen ontvangen. Voorafgaand aan de beurs ontvangen alle exposanten een badgereader om op hun stand te plaatsen. Door de badgereader op jouw stand te scannen, ontvangen bezoekers meer informatie over jouw bedrijf door middel van een e-mail aan het einde van hun beursdag. De informatie wordt rechtstreeks uit je My Easyfairs profiel verzonden.

Voordelen voor jou als exposant

Haal extra rendement uit je badgelezer. Maak waardevolle leads van je bezoekers.

VERSPREID EENVOUDIG BEDRIJFSINFORMATIE​

VERSPREID EENVOUDIG BEDRIJFSINFORMATIE​

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die je niet hebt gesproken jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer Kosten en verspilling

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder kosten en minder kans dat bezoekers jouw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen je informatie digitaal. Superhandig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten

Meer contacten

Gebruik jouw SmartBadge reader met de Visit Connect App (digitale manier om visitekaartjes uit te wisselen) en scan ook de badges van bezoekers waarmee je het gesprek bent aangegaan.

Meer mogelijkheden

Meer mogelijkheden

Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand.

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs

Je ontvangt per e-mail alle data van bezoekers die jouw badge reader hebben gescand (uitsluitend bij EasyGo Leads en EasyGo Plus pakket). Klaar met het uitdelen van visitekaartjes of contactformulieren.
Smartbadge The Hair X-perience
Scroll naar top