We boosten jouw salon, zelfs als je gesloten bent!

Beschrijving

Salons blijven dicht en veel kappers zitten alleen figuurlijk nog met de handen in het haar. Toch willen we graag met je meedenken en er samen het beste van maken!

JOUW EIGEN MERK, OOK ALS JE SALON DICHT IS
Het hebben van een eigen merk is een verrijking voor je bedrijf. Zelfs als je salon gesloten is kun jij je klanten benaderen en ze jouw eigen verzorgingsproducten aanbieden. Bel ze op of laat ze via een eenvoudige online webshop bestellen. Op deze manier kun je toch contact met je klanten onderhouden én in een stuk omzet blijven voorzien.

Met White Label kun je al een eigen productlijn op de markt brengen vanaf 12 of 24 stuks. De producten worden dan voorzien van een prachtig label, met jouw eigen logo/naam erop.

EERST ZELF TESTEN
Voordat je gaat starten met jouw eigen merk is een goede voorbereiding erg belangrijk. Bestel daarom eerst een testpakket, met hierin van elk één product. Het is tenslotte belangrijk dat je achter je eigen producten staat qua werking en uitstraling. De producten uit onze testpakketten zijn altijd op ware grootte. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de producten, de werking en de verpakking. De producten in dit testpakket worden blanco geleverd. Bestel je deze samples en besluit je binnen 3 weken te starten met jouw eigen merk dan krijg je van ons de kostprijs van het testpakket terug, in de vorm van korting op je eerste bestelling.

Media

Gallery

Deel op Social MEdia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top