21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

TRINITY Haircare

TRINITY Haircare

About us

Bij TRINITY haircare bieden we graag een totaalconcept! Met een volledig en uitgebreid assortiment in Colour, Care, Styling, Permanent, Salonservice, Merchandising én met ons herenmerk TAILOR’S Grooming als aanvulling hierop, zijn we de perfecte totaalleverancier voor iedere salon.

We maken gebruik van het beste wat de natuur ons te bieden heeft. Hoogwaardige, dierproefvrije en duurzame producten – dat is waar TRINITY haircare voor staat.

Wil je weten wat ons onderscheidend maakt? Het antwoord is simpel: de combinatie van de salon exclusiviteit van onze producten en het persoonlijk contact met onze klanten. Raak ook overtuigd van datgene wat TRINITY haircare jou te bieden heeft en word ook family member van TRINITY haircare!

News

Jobs

Vacature handelsagent of vertegenwoordiger in Belgie

In Nederland hebben we al grote successen geboekt met onze merken en nu willen we ook graag in België voet aan de grond krijgen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers die op zelfstandige basis ons willen helpen bij het groeien van het netwerk en het openen van een nieuwe locatie met trainingsstudio in België.

Ben jij handelsagent en op zoek naar exclusieve merken om te vertegenwoordigen tegen een aantrekkelijke commissie?
Zoek je technische en commerciële ondersteuning van deze merken om voor kapsalons een overstap aantrekkelijk te maken met inname van producten?

Ben je op zoek naar een partner op de lange termijn die gelooft in samenwerkingen zonder contracten, maar mét een commitment en persoonlijk contact en een uitstekende service naar klanten toe?

Neem dan contact met ons op via info@trinity-haircare.nl. We zouden graag persoonlijk met jou willen kennismaken!

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top