SumUp

Over ons

SumUp is het leidende mobile point-of-sale (mPOS) bedrijf van Europa. We begonnen onze betaaldienst in 2012 uit het niets om de sector te veranderen en de ondernemer in u wakker te schudden. Wij hebben een uniek apparaat ontwikkeld dat in staat is om, met uw eigen smartphone of tablet, iedereen overal kaartbetalingen te laten accepteren.

Of onze klanten een koffiebar hebben of auto’s repareren, wij willen dat onze technologie voor iedereen te gebruiken is. Hierdoor hoeven onze klanten zich alleen bezig te houden met waar ze het best in zijn. Van onze papierloze registratie tot aan het accepteren van uw eerste betaling, zorgen we dat het simpel blijft. Traditionele partijen laten kleine ondernemingen buiten ogenschouw, maar wij niet. Wij zijn open en eerlijk over onze prijsstelling en hebben geen verborgen kosten.

Vanaf de start in Augustus 2012, had ons bedrijf al een indrukwekkend wereldwijd bereik, welke sindsdien is uitgebreid naar 31 verschillende landen, waaronder Duitsland, de V.S. en Brazilië. SumUp blijft groeien en wordt hierin gesteund door American Express, Groupon, BBVA Ventures, Holtzbrinck Ventures en andere bekende venture capital investors.

Vandaag de dag zijn er honderdduizenden kleine bedrijven in 16 verschillende landen over de wereld die vertrouwen op SumUp om betalingen te accepteren. Als toevoeging op onze originele hardware, mobiele en webapplicatie, zijn we ook begonnen met het ontwikkelen van API’s en SDK’s om SumUp te integreren in andere apps en services.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op