Professionals John Beerens

Over ons

• Dé online kappersgroothandel van de mooiste merken: www.professionals.johnbeerens.com
• De beste educatie van de mooiste merken en de beste technieken
• Op maandag t/m donderdag vóór 16:00 besteld, morgen in huis
• Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00
• Maatwerkaanbiedingen beschikbaar
• Vaste contactpersonen met vakinhoudelijke kennis
• Onze klanten beoordelen ons met een 9.6
De mooiste professionele producten voor beauty professionals koop je www.professionals.johnbeerens.com. Dé webshop voor professionals binnen de beautybranche, met meer dan 125 vooruitstrevende merken van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan topmerken zoals Olaplex, Alter Ego en Schwarzkopf. Het team van professionals streeft ernaar om dé online kappersgroothandel van Nederland en België te zijn, waarbij exclusiviteit en vernieuwing centraal staan. Ben je op zoek naar stylingtools, haarverzorging of andere kappersbenodigdheden? Wanneer je van maandag tot donderdag voor 16:00 uur besteld, heb je alle benodigdheden tegen de scherpste prijzen de volgende dag al in huis!

Professionals John Beerens wil zich onderscheiden door de klant meer te bieden dan enkel professionele producten. De academy organiseert unieke en kwalitatief hoogstaande kapperstrainingen wat het voor de professionals mogelijk maakt zich te onderscheiden en hun passie voor het vak te blijven ontwikkelen. Bij Professionals John Beerens is er persoonlijke aandacht voor de wensen en behoeften van de klant en wordt er op transparante wijze gecommuniceerd over de mooie merken en bijbehorende prijzen en marges.

Los van kwaliteit, is ook exclusiviteit van meerwaarde voor kapsalons. Professionals John Beerens gelooft in nieuwe technieken en heeft dan ook veel nieuwe, vooruitstrevende merken geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Hierdoor kan de kapper zich écht onderscheiden versus zijn/ haar concurrentie, en is er meer variatie voor de kapsalons en andere beautybranche gerelateerde salons bij het inkopen van merken en producten. Het team van Professionals geeft persoonlijk advies om de wensen van de salons zo goed mogelijk te vervullen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top