Indian Gold Hair Extensions

Over ons

Indian Gold is een Nederlands merk dat sinds 2005 de nationale en internationale markt bedient met de hoogste kwaliteit human Hair Extensions. De productie en distributie is volledig in eigen beheer, en daarmee levert Indian Gold een uniek product.

“THE FINEST QUALITY INDIAN HUMAN HAIR EXTENSIONS”

De haren van Indian Gold zijn van de hoogste kwaliteit 100% menselijk “virgin” haar, afkomstig uit India. De haren worden door onze eigen fabriek geselecteerd en alleen de beste kwaliteit haar zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van onze producten. Al onze Hair Extensions zijn gecertificeerd en voldoen aan het kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2008

Tijdens het verwerkingsproces wordt er geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën, om de kwaliteit van het haar zo hoog mogelijk te houden. Dit gebeurt voor zowel het kleuren als omvormen met een eigen gepatenteerd systeem. Door deze manier van verwerking zijn we in staat om de natuurlijke schubbenlaag te behouden. Hierdoor is het onnodig gebruik te maken van siliconen, waardoor het haar zijn natuurlijke uitstraling behoudt en onbeperkt gewassen kan worden zonder dat het “slijt”. Verder zijn al onze Extensions uiteraard remy gesorteerd en double drawn.

WAT MAAKT INDIAN GOLD SPECIAAL?

Indiaas haar wordt door veel merken gebruikt, maar wat onze Extensions nu zo speciaal maakt is de manier waarop
de haren bewerkt worden mét behoudt van de natuurlijke schubbenlaag. Dit is de magische handtekening op
onze producten, en het recept hiervoor ons best bewaarde geheim.

ONZE PRODUCTEN

We bieden een brede selectie aan Hair Extensions in 7 verschillende systemen:
Keratine Prebond Extensions
iTip microring Extensions
HairWefts (machine made)
Tape in Extensions
Tape Weft Extensions
WonderWeft™
HairWonders Clip in Extensions

DE KLEUREN
In totaal zijn er 46 kleurkeuzes die bestaan uit 28 egale kleuren, 8 ombre- 3 balayage tinten en 7 Duo kleurcombinaties.

DE TEXTUREN
Onze Extensions zijn verkrijgbaar in 5 verschillende texturen. De slag of krullen worden onder een hoge druk met stoom in het haar geperst. Dit proces wordt geheel zonder chemicaliën uitgevoerd.

DOUBLE DRAWN
Als onze Extensions zijn double drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor de lengten niet pieken of springen. De punten zijn in de onderste 4 cm zorgvuldig voorgesneden, met als voordeel dat je bij het plaatsen van het haar, direct een mooi natuurlijk resultaat hebt zonder dat er nog noodzakelijk veel geknipt of gesneden moet worden.

REMY GESORTEERD
De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit betekent dat alle haarschubben dezelfde kant op wijzen, waardoor er geen onnodige wrijving tussen de haren ontstaat en klitvorming voorkomen wordt. Bij de selectie van het ruwe haar wordt uitsluitend gekozen voor welke nog origineel gebundeld zijn als paardenstaart. Hierdoor wordt uitgesloten dat de haren gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag de verkeerde kant op ligt.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top