Eugene Perma Professionnel

Over ons

Eugène Perma Professionnel stelt de schoonheid van uw haar centraal.

Eugène Perma Professionnel is een innovatief Frans familiebedrijf dat in 1919 werd opgericht door Eugène Sutter, een geniaal bedenker. Met de uitvinding van de permanent zorgde hij voor een revolutie in de haarsector en was de eerste stap richting de emancipatie van de vrouw gezet.

Sindsdien staat de schoonheid van uw haar voor ons centraal en werken we elke dag opnieuw, in samenwerking met beroepskappers, aan de ontwikkeling van innovatieve verzorgingsproducten en performante en natuurlijkere kleuringen.

We streven naar een professionele doeltreffendheid en een optimale bescherming van uw haar. Daarom selecteren wij met grootste zorg enkel kwalitatieve ingredienten. Waar mogelijk kiezen wij voor natuurlijke , biologische en lokale bestanddelen en voor vegan formules.

Op het vlak van dierenwelzijn is Eugène Perma Professionnel een voorloper. Al sinds 1980 worden er geen dierproeven meer uitgevoerd, ook al kwam er pas in 2013 een verbod in de EU.

Bijna al onze producten worden in de Franse stad Reims geproduceerd. Op de productievlak proberen we al meer dan 20 jaar op een ecologische manier te werken. We streven ernaar de energieprestaties en productiviteit te verbeteren, het water-, gas-, en electriciteitsverbruik te doen dalen en al ons afval te hergebruiken.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top