Sprekers op The Hair X-perience

Programma

Toonaangevende sprekers

The Hair X-perience biedt een podium aan enkele van de meest vooraanstaande sprekers uit de branche, die klaar staan om hun kennis en expertise te delen met een enthousiast publiek. Van gerenommeerde haarstylisten tot toonaangevende trendsetters en innovatieve ondernemers, de sprekers van The Hair X-perience beloven een onvergetelijke ervaring en waardevolle inzichten voor alle aanwezigen.

MARI VAN DE VEN

Mari van de Ven is de bekendste make up artist en hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Hier startte Mari zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld.

Juliette Den Ouden

Juliette is een internationale haar & make-up artist en Global Advocate voor Authentic Beauty Concept. Ze won onlangs de One Shot International Haircut of the Year award met getextureerd haar en was Hairdresser of the Year in Nederland. Door de jaren heen heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de hair & beauty industrie

natasja keijzer

Natasja is Creative Director voor KIS en maakt twee maal jaar een collectie met hierbij horende nieuwe kleur, knip en stylingstechnieken. Hiernaast heeft ze ook een eigen YouTube kanaal waarop ze tutorials plaatst om andere kappers te inspireren. Ook staat ze zelf nog achter de stoel samen met haar 11 medewerkers in haar salon keijzerskroon

Cher van Hardeveld

Cher van Hardeveld is winnares van de Young Intercoiffure Award 2019. “Het kappersvak is voor mij een vak waarin je mensen blij kunt maken, zelfvertrouwen kunt geven en lekker creatief bezig kunt zijn. Mijn voorkeur ligt bij de creatieve kleuringen, maar juist de afwisseling van behandelingen maakt het leuk.”

Xelly Cabau van Kasbergen

In samenwerking met Haibu zal Xelly aanwezig zijn op The Hair X-perience. Xelly Cabau van Kasbergen is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity's, zoals haar zus Yolanthe Sneijder Cabau, Sylvie Meis en Danie Bles. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Talkies en Grazia.

JOOST MULLEMAN

Joost begon op 14-jarige leeftijd met knippen. Hij leerde zelf de eerste onderdelen van dit oude vakmanschap. Vrienden en familie knipte hij in de garage van zijn ouders. Na jarenlange ervaring in verschillende winkels in Nederland kreeg Joost een ander doel, meer mensen het vak van kapper bijbrengen.

Dario j braun

''Mijn droom als 18-jarige leerling kapper was al snel helder: Ooit ga ik een plek creëren waar elke man zich welkom voelt. Ongeacht leeftijd, haartype of afkomst. Na in 2015 de eerste DARIOS geopend te hebben en in 2018 de tweede vestiging in Leiden te zijn gestart is begin 2023 mijn ultieme visie tot uiting gekomen: één groot pand waarin ik jullie hopelijk mag blijven verwelkomen.''

Bert de Zeeuw

In 1996 begon Bert voor L'Oréal te werken als creatieve ambassadeur en reisde hij de hele wereld over. Bert is in totaal twaalf keer genomineerd voor de Coiffure Award in Nederland. Hoewel hij er nooit een heeft gekregen, heeft het hem als kapper op de kaart gezet. Tegenwoordig is hij een van de juryleden van Dutch Coiffure Award.

Soma Rahimi

Soma heeft haar basis gelegd bij Vidal Sassoon in Londen, na meerdere jaren in toonaangevende salons in o.a. Den Haag en Amsterdam gewerkt te hebben heeft zij sinds 2022 “Hans Beers Hair Stage” in Amsterdam overgenomen, welke omgedoopt zal worden in “BY SOMA". In samenwerking met AVEDA zal zij jou uitleggen hoe de toekomst van de kapper eruit gaat zien.

sanjay ramcharan

Sanjay heeft met 18 jaar ervaring in het kappersvak alles in huis om je te helpen. Werkzaam voor L'Oreal als Creative Artist geeft hij lessen aan kappers in de laatste trends. Zodoende weer je dat je bij hem in goede handen bent.

ESMIE POST

''Het overbrengen van kennis en liefde voor het kappersvak gecombineerd met mijn ervaring als zelfstandig ondernemer bleek voor mij echt een passie te zijn, zo onwijs leuk om te doen! Het is fantastisch om collega’s in het vak te mogen en te kunnen inspireren.''

Kenny Chan

Het begon allemaal in 2012 toen Kenny 16 jaar oud was, op dat moment verkende hij zijn creativiteit door zijn vrienden te knippen, in de garage van zijn ouders. Hij volgde nog een opleiding voor grafische vormgeving, maar toen hij afstudeerde besloot hij meer informatie in te winnen over het kappersvak.

Niet alleen in het programma van The Hair X-perience vind je inspiratie die je direct toe kunt passen in je salon. Ook op de beursvloer staan een diverse exposanten die je vol passie vertellen over hun producten en merken. Neem vooral ook een kijkje in onze Product Area, Selling Area en Men’s Area. Zo ben je in één keer weer echt helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de kappersindustrie.

Zien we jou op 11 & 12 juni?

Scroll naar top