Bezoekers

Waarom bezoeken

Ben jij opzoek naar inspiratie, nieuwe producten, de laatste trends en innovaties uit de kappersbranche? Dan is The Hair X-perience op 30 en 31 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem iets voor jou. The Hair X-perience is het alles-in-één kappersevent van Nederland en de plek voor iedere kapper, van leerling tot ervaren hairstylist of barber. 

Programma

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Zo zijn er waanzinnige shows, waar je op en top geïnspireerd wordt door de trends voor het nieuwe seizoen en zijn er demo’s waar je draagbare technieken achter de trends ziet

Wie is de exposant?

Ontmoet jaarlijks meer dan 95 exposanten uit de kappersbranche. Verschillende leveranciers, fabrikanten en groothandels staan twee dagen lang voor je klaar. Bekijk vooraf alvast welke exposanten er aanwezig zullen zijn.

COVID-19

Onze locatie wordt door de lokale autoriteiten gezien als zogeheten doorstroomlocatie. Wij hebben toestemming gekregen om onze activiteiten conform de richtlijnen door te laten gaan. Om dit veilig te laten verlopen hebben we de nodige maatregelen getroffen.

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Vanaf komende editie van The Hair X-perience wordt het voor jou nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens je beursbezoek. Door de komst van de Smart Badge technologie kan jij op een eenvoudige manier de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. 

Praktische info

30 en 31 mei 2021
10:00 - 17:00 uur

Evenementenhal Gorinchem

the hair x-perience hairtalk
Scroll naar top