Beursnieuws

Beursnieuws

MW Hair en beauty products is deze editie aanwezig!

MW Hair & Beauty Products is leverancier van de “Most Wanted” producten voor kappers en een deel nails & beauty. Ze leveren een uitgebreid assortiment aan producten en artikelen en willen zich graag onderscheiden door de service en toewijding aan de professionals. MW Hair & Beauty products komt met de volgende merken naar de The Hair X-perience op 11 en 12 juni!

Beursnieuws

Juliette den Ouden komt naar The Hair X-perience!

Ze is een internationale haar & make-up artiest en Global Advocate voor Authentic Beauty Concept. Ze won onlangs de One Shot International Haircut of the Year award met getextureerd haar en was Hairdresser of the Year in Nederland. Door de jaren heen heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de hair & beauty industrie.

Beursnieuws

We gingen langs bij onze nieuwe partner Kapr

We gingen op bezoek bij Kapr, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van stylingproducten voor mannen. Kom jij Kapr bezoeken tijdens The Hair X-perience?

Beursnieuws

Op bezoek bij Curlznfro!

Op een prachtige locatie vlakbij Amsterdam werd dit evenement gehouden. Nationale en internationale sprekers en bezoekers waren aanwezig vanwege Marsha haar grote bereik binnen de branche. Lees snel verder.

Beursnieuws

Maak kennis met de Look en Learn Area!

Tijdens de aankomende editie van The Hair X-perience op 11 & 12 juni 2023 zullen er weer verschillende sessies in de Look & Learn area plaatsvinden.

Beursnieuws

Collageen, een wondermiddel?

Goed voor je huid, je rimpels, je haar, je nagels, je botten en het speelt zelfs een rol bij de aanmaak van kraakbeen. Gezondheid van binnenuit. Werkt het echt? Lees hier snel meer.

Beursnieuws

Ontdek onze exposanten!

Ken jij deze exposanten al? Leer meer over wie ze zijn en wat ze doen.

Beursnieuws

Maak kennis met…

Leer de exposanten van The Hair X-perience beter kennen! Wie zijn ze precies?

Beursnieuws

Wat zijn Demo Squares nu precies?

Tijdens de aankomende editie van The Hair X-perience op 11 & 12 juni 2023 zullen er weer verschillende Demo Squares aanwezig zijn.

Beursnieuws

Bekijk The Hair X-perience aftermovie !

Bekijk hieronder The Hair X-perience aftemovie 2022! Hopelijk heb jij net zo genoten van de afgelopen editie van The Hair X-perience als wij. Wij blikken

Beursnieuws

Dit was The Hair X-perience 2022!

Afgelopen zondag en maandag vond The Hair X-perience plaats. Het was een evenement vol kennis, demo’s en nieuwe producten en mensen ontdekken. Heb je het gemist of wil je het kappersevenement van Nederland herbeleven? In dit artikel lees je over alles wat er te doen was!

Beursnieuws

Kom naar beauty & hair talk op de main stage!

Deze editie vindt de Beauty & Hair Talk plaats op de Main Stage van 10:30 tot 12:45 uur. Hier vinden allemaal lezingen plaats die uiteraard over hair & beauty gaan.

Beursnieuws

Deze guests komen naar the Hair x-perience!

Er komen dit jaar vijf guests naar The Hair X-perience. Zij komen iets vertellen op de Main Stage of een demonstratie geven op een van onze Demo Squares! In dit artikel lees je wie er allemaal komen op welke dagen en wat ze gaan doen.

Beursnieuws

Ga mee op reis met Dario J. Braun op de Main Stage!

Dario J. Braun, de eigenaar van DARIOS Barbers, komt op de Main Stage een show geven genaamd Diversity of Men, a Hairstory told by Dario J. Braun. Tijdens deze show neemt Dario je mee op reis.

Beursnieuws

Plan je dag op the hair x-perience!

Het programma van The Hair X-perience begint al aardig vol te raken en daarom hebben we voor jou alle programma onderdelen in een overzicht gezet. Bekijk de timetables hier!

Beursnieuws

Gertjan van Gils komt samen met MOSER naar Demo Square 2

Gertjan van Gils komt samen met MOSER demonstreren dat een tondeuse niet alleen geschikt is voor de traditionele en/of klassieke herencoupes, maar het ook een perfecte styling tool is om creatieve coupes te creëren voor dames en heren.

Beursnieuws

Fernanda Smits komt naar The Hair X-perience!

Tijdens The Hair X-perience komt Fernanda Smits een sessie geven in het Look & Learn theater en tijdens de Beauty & Hair Talk op de Main Stage. De focus van deze sessies ligt op Vegan haar producten.

Beursnieuws

Demo’s van Barber College op de Barber Square!

De Barber Square is het podium voor het herenvak. Je ontdekt hier de laatste trends en technieken doormiddel van verschillende demo’s en workshops. Barber College komt hier een aantal demo’s geven.

Beursnieuws

Nog meer exposanten op the hair x-perience

Vandaag stellen wij jullie graag voor aan weer twee nieuwe exposanten die we aan de deelnemerslijst mogen toevoegen. Een warm welkom aan SESA Cosmetics en Parfumpoint Refill.

Beursnieuws

Demo Square #3 is gevuld!

De derde Demo Square is gevuld voor de komende editie! Wijzijnkapper.nl gaat verschillende demo’s met betrekking tot Modern Knippen ofwel Vormgeven verzorgen op Demo Square #3. Lees hier meer.

Beursnieuws

Omorfy en Sudac staan ook op The Hair X-perience

Wekelijks vertellen wij welke nieuwe exposanten er op de beurs te vinden zullen zijn. Vandaag willen wij 2 nieuwe exposanten aan jullie voorstellen!  Sudac en Omorfy  zijn te vinden op de beursvloer tijdens The Hair X-perience!

Beursnieuws

nog meer nieuwe exposanten tijdens the hair x-perience!

Wij houden jullie graag up-to-date over nieuwe exposanten tijdens The Hair X-perience! Daarom lichten we vandaag weer drie nieuwe exposanten uit die jij een bezoekje kan brengen tijdens onze beurs. Dit zijn Prestato, Honma Tokyo en Lanette Medical Beauty!

Beursnieuws

Bezoekers kunnen zich weer verheugen op een inspirerend programma

Eindelijk is het weer zover: op 12 en 13 juni kun je weer in contact komen met leveranciers en kapper collega’s tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. De bezoekers kunnen zich deze editie weer verheugen op een uitgebreid programma en een goedgevulde beursvloer.

Beursnieuws

De eerste Demo Square is gevuld!

De eerste Demo Square is gevuld voor de komende editie! Haircademy gaat verschillende demo’s van actuele haartrends geven op Demo Square #1.

Beursnieuws

nog meer nieuwe exposanten!

We mogen nog drie nieuwe exposanten uitlichten! Proud 24•7, Salon de Nieuwe Stad en Slijperij ScherpGoed zijn te vinden op de beursvloer op 12 & 13 juni.

Beursnieuws

Maak kennis met drie nieuwe exposanten!

We hebben 3 nieuwe exposanten aan de deelnemerslijst van The Hair X-Perience mogen toevoegen. Maak kennis met Toonen Fashion, Curls Control en Hair Combi. Kom jij ook een kijkje nemen bij deze stands?

Beursnieuws

Beurzen gaan weer als vanouds door, alle maatregelen opgeheven

Het kabinet heeft op coronapersconferentie van dinsdag 15 februari 2022 bekend gemaakt dat de meeste maatregelen per 25 februari worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijven gehandhaafd. Voor (vak)beurzen betekent dit dat ze weer als vanouds door kunnen gaan. Dus ook zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand.

Scroll naar top