Beursnieuws

Professionele Make-up: de toevoeging aan jouw salon

Als salonbezitter is het van cruciaal belang om voortdurend nieuwe manieren te vinden om aan de behoeften van je klanten te voldoen en je dienstenportfolio uit te breiden. Het integreren van professionele make-up in je salon kan een waardevolle toevoeging zijn. Merken als ”Pupa” veroveren langzamerhand ook steeds meer salons en professionals uit de kappersbranche.

Behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen toevoegen aan je bedrijf

Een kapsalon is een plek waar mensen komen om hun haar te laten verzorgen en stylen. Het is echter niet meer voldoende om alleen haardiensten aan te bieden. In de moderne wereld van schoonheid en verzorging hebben klanten behoefte aan uitgebreidere en gevarieerde behandelingen. Het toevoegen van services zoals het zetten van wimpers en het kleuren van wenkbrauwen aan je kapsalon kan een slimme zet zijn. Hier zijn enkele voordelen van het uitbreiden van jouw salon of diensten met deze behandelingen.

De masterclass voor krulliefhebbers van curls controle!

Krullend haar is een unieke vorm van zelfexpressie die verder gaat dan een voorbijgaande modegril. Het is een opmerkelijke levensstijl die diversiteit omarmt, individuen kracht geeft en natuurlijke schoonheid in al haar vormen viert. Tijdens onze masterclass zullen we getalenteerde kappers voorzien van de kennis, vaardigheden en inzichten die nodig zijn om het volledige potentieel van krullend haar te benutten.

Bekijk de plattegrond van THX 2023

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Bepaal je looproute op ons evenement. Kies welke Look & Learns, stands, demo’s of activiteiten je gaat bezoeken. Wat kun je verwachten? Een evenement en ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met het kappersvak! Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen.

Wahl x Street Influence

Wahl is begonnen met de onthulling van de allereerste Global Collection van de internationale Future Makers. Met deze collectie als uitgangspunt geeft het splinternieuwe Education Team van Wahl Nederland een spetterende show op beide dagen van The Hair X-perience.

CHRISSY DANIELLE en SABRINA DIJKMAN: de ultieme social media masterclass op The Hair X-perience!

Beleef de meest inspirerende masterclasses van het jaar tijdens The Hair X-perience op 11 en 12 juni. Ontdek de geheimen van twee toonaangevende professionals en Truss-ambassadeurs uit de Benelux, Chrissy Danielle en Sabrina Dijkman. Deze absolute experts in de kapperswereld nemen je mee in de diepte van social media en delen hun meest waardevolle tips en tricks. Bereid je voor op een interactieve ervaring waarbij je elke beweging kunt volgen en direct de volgende dag aan de slag kunt met je nieuwe ideeën.

Verbeter de klantbeleving in je salon met een massagestoel

In de concurrerende wereld van kappers, haarstylistes en barbiers is het creëren van een unieke klantervaring van groot belang. Klanten zoeken niet alleen naar hoogwaardige diensten en behandelingen, maar ook naar een totaalbeleving die hen helpt om even te ontspannen en genieten. Een effectieve manier om deze extra beleving te bieden is door het toevoegen van een massagestoel aan je salon.

Wat is Visit Connect?

Visit Connect is online omgeving die je kunt openen op je smartphone of tablet. Met Visit Connect verzamel je gemakkelijk informatie van bezoekers op je stand. Door middel van het scannen van de bezoekersbadge met de tool, ontvang je alle gegevens die je nodig hebt voor leadopvolging.

Nieuw op The Hair X-perience, het Masterclass programma!

Tijdens de aankomende editie van het kappersevent ‘The Hair X-perience’, is er een grote diversiteit aan exposanten aanwezig. Van haarverzorgingsproducten en tools tot aanbieders van kappersopleidingen en saloninrichtingen. Bezoekers kunnen de nieuwste producten uitproberen, krijgen de kans om met experts in gesprek te gaan en ontvangen inns & outs over nieuwe behandelingen.

Esmie Post van Esmie’s Hairstyling is aanwezig tijdens The Hair X-perience!

”Dankzij mijn 35 jaar ervaring als hairstylist en inmiddels ruim 8 jaar als freelance educator, heb ik veel geleerd. Het overbrengen van kennis en liefde voor het kappersvak gecombineerd met mijn ervaring als zelfstandig ondernemer bleek voor mij echt een passie te zijn, zo onwijs leuk om te doen! Het is fantastisch om collega’s in het vak te mogen en te kunnen inspireren.”

MW Hair en beauty products is deze editie aanwezig!

MW Hair & Beauty Products is leverancier van de “Most Wanted” producten voor kappers en een deel nails & beauty. Ze leveren een uitgebreid assortiment aan producten en artikelen en willen zich graag onderscheiden door de service en toewijding aan de professionals. MW Hair & Beauty products komt met de volgende merken naar de The Hair X-perience op 11 en 12 juni!

Beurzen gaan weer als vanouds door, alle maatregelen opgeheven

Het kabinet heeft op coronapersconferentie van dinsdag 15 februari 2022 bekend gemaakt dat de meeste maatregelen per 25 februari worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijven gehandhaafd. Voor (vak)beurzen betekent dit dat ze weer als vanouds door kunnen gaan. Dus ook zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand.

The Hair X-perience show mainstage jean paul mynè

The Hair X-perience: Geknipt voor de toekomst

GORINCHEM – De derde editie van The Hair X-perience op zondag 26 en maandag 27 mei 2019 in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen. Aan het enige kappersevent in Nederland namen maar liefst 95 exposanten deel die in totaal 130 verschillende merken vertegenwoordigden. Het uitgebreide programma, met nieuwe initiatieven als het Look & Learn Theater en …

The Hair X-perience: Geknipt voor de toekomst Read More »

Scroll naar top