Beursnieuws

Beursnieuws

Bekijk The Hair X-perience aftermovie !

Bekijk hieronder The Hair X-perience aftemovie 2022! Hopelijk heb jij net zo genoten van de afgelopen editie van The Hair X-perience als wij. Wij blikken

Beursnieuws

Dit was The Hair X-perience 2022!

Afgelopen zondag en maandag vond The Hair X-perience plaats. Het was een evenement vol kennis, demo’s en nieuwe producten en mensen ontdekken. Heb je het gemist of wil je het kappersevenement van Nederland herbeleven? In dit artikel lees je over alles wat er te doen was!

Beursnieuws

Kom naar beauty & hair talk op de main stage!

Deze editie vindt de Beauty & Hair Talk plaats op de Main Stage van 10:30 tot 12:45 uur. Hier vinden allemaal lezingen plaats die uiteraard over hair & beauty gaan.

Beursnieuws

Deze guests komen naar the Hair x-perience!

Er komen dit jaar vijf guests naar The Hair X-perience. Zij komen iets vertellen op de Main Stage of een demonstratie geven op een van onze Demo Squares! In dit artikel lees je wie er allemaal komen op welke dagen en wat ze gaan doen.

Beursnieuws

Ga mee op reis met Dario J. Braun op de Main Stage!

Dario J. Braun, de eigenaar van DARIOS Barbers, komt op de Main Stage een show geven genaamd Diversity of Men, a Hairstory told by Dario J. Braun. Tijdens deze show neemt Dario je mee op reis.

Beursnieuws

Plan je dag op the hair x-perience!

Het programma van The Hair X-perience begint al aardig vol te raken en daarom hebben we voor jou alle programma onderdelen in een overzicht gezet. Bekijk de timetables hier!

Beursnieuws

Gertjan van Gils komt samen met MOSER naar Demo Square 2

Gertjan van Gils komt samen met MOSER demonstreren dat een tondeuse niet alleen geschikt is voor de traditionele en/of klassieke herencoupes, maar het ook een perfecte styling tool is om creatieve coupes te creëren voor dames en heren.

Beursnieuws

Fernanda Smits komt naar The Hair X-perience!

Tijdens The Hair X-perience komt Fernanda Smits een sessie geven in het Look & Learn theater en tijdens de Beauty & Hair Talk op de Main Stage. De focus van deze sessies ligt op Vegan haar producten.

Beursnieuws

Demo’s van Barber College op de Barber Square!

De Barber Square is het podium voor het herenvak. Je ontdekt hier de laatste trends en technieken doormiddel van verschillende demo’s en workshops. Barber College komt hier een aantal demo’s geven.

Beursnieuws

Nog meer exposanten op the hair x-perience

Vandaag stellen wij jullie graag voor aan weer twee nieuwe exposanten die we aan de deelnemerslijst mogen toevoegen. Een warm welkom aan SESA Cosmetics en Parfumpoint Refill.

Beursnieuws

Demo Square #3 is gevuld!

De derde Demo Square is gevuld voor de komende editie! Wijzijnkapper.nl gaat verschillende demo’s met betrekking tot Modern Knippen ofwel Vormgeven verzorgen op Demo Square #3. Lees hier meer.

Beursnieuws

Omorfy en Sudac staan ook op The Hair X-perience

Wekelijks vertellen wij welke nieuwe exposanten er op de beurs te vinden zullen zijn. Vandaag willen wij 2 nieuwe exposanten aan jullie voorstellen!  Sudac en Omorfy  zijn te vinden op de beursvloer tijdens The Hair X-perience!

Beursnieuws

nog meer nieuwe exposanten tijdens the hair x-perience!

Wij houden jullie graag up-to-date over nieuwe exposanten tijdens The Hair X-perience! Daarom lichten we vandaag weer drie nieuwe exposanten uit die jij een bezoekje kan brengen tijdens onze beurs. Dit zijn Prestato, Honma Tokyo en Lanette Medical Beauty!

Beursnieuws

Bezoekers kunnen zich weer verheugen op een inspirerend programma

Eindelijk is het weer zover: op 12 en 13 juni kun je weer in contact komen met leveranciers en kapper collega’s tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. De bezoekers kunnen zich deze editie weer verheugen op een uitgebreid programma en een goedgevulde beursvloer.

Beursnieuws

De eerste Demo Square is gevuld!

De eerste Demo Square is gevuld voor de komende editie! Haircademy gaat verschillende demo’s van actuele haartrends geven op Demo Square #1.

Beursnieuws

nog meer nieuwe exposanten!

We mogen nog drie nieuwe exposanten uitlichten! Proud 24•7, Salon de Nieuwe Stad en Slijperij ScherpGoed zijn te vinden op de beursvloer op 12 & 13 juni.

Beursnieuws

Maak kennis met drie nieuwe exposanten!

We hebben 3 nieuwe exposanten aan de deelnemerslijst van The Hair X-Perience mogen toevoegen. Maak kennis met Toonen Fashion, Curls Control en Hair Combi. Kom jij ook een kijkje nemen bij deze stands?

Beursnieuws

Beurzen gaan weer als vanouds door, alle maatregelen opgeheven

Het kabinet heeft op coronapersconferentie van dinsdag 15 februari 2022 bekend gemaakt dat de meeste maatregelen per 25 februari worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijven gehandhaafd. Voor (vak)beurzen betekent dit dat ze weer als vanouds door kunnen gaan. Dus ook zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand.

Beursnieuws

Welkom aan onze nieuwe exposanten!

Graag willen we jullie voorstellen aan drie nieuwe exposanten die zich aan de deelnemerslijst hebben gevoegd voor The Hair X-perience! Ga jij hun stand bezoeken?

Beursnieuws

Honma Tokyo / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Fernanda Smits van Honma Tokyo.

Beursnieuws

Google Digitale Werkplaats / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Lisa Dijkstra van Google Digitale Werkplaats.

Beursnieuws

Sweet Rumour / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour.

Beursnieuws

Beauty & Hair talk met presentaties van Google en Sweet Rumour

Het beursteam van Beauty Days en The Hair X-perience organiseert op maandag 10 januari 2022 een nieuwe editie van de online talkshow ‘Beauty & Hair Talk’. Tijdens deze online talkshow komen Lisa Dijkstra van de Google Digitale Werkplaats en Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour aan het woord.

Beursnieuws

The Hair X-perience verplaatst naar 12 en 13 juni 2022

The Hair X-perience is het enige complete kappersevenement van Nederland. De ultieme beleving staat centraal; dit is dé plek waar de kappers in contact kunnen treden met hun (toekomstige) leveranciers.

Scroll naar top