The Hair X-perience verplaatst naar 5 en 6 september 2021

The Hair X-perience die gepland stond op 30 en 31 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5 en 6 september 2021. Wij hebben dit in samenspraak met onze exposanten en partners besloten. De meest recente ontwikkelingen zoals de covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. Daarom is gezamenlijk besloten om het vakevent door te schuiven naar september 2021.

De verplaatsing van The Hair X-perience naar begin september is in samenspraak met alle betrokken partijen besloten. Wij vinden het enorm belangrijk om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarom hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van The Hair X-perience op de huidige datum of een verplaatsing naar september 2021. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar 5 en 6 september. In goed overleg is daarom besloten het enige complete kappersevent in Nederland te verplaatsen.

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er voor onze exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid. Ook al is het besluit een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, omdat het event in 2020 ook al verplaatst werd door het coronavirus. Maar de verplaatsing naar september is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er in september een fantastische event van te maken. We hadden voor 2020 en 2021 al meerdere nieuwe concepten klaarstaan. Daar gaan we uiteraard mee door. Het belooft in alle opzichten een onvergetelijke editie te worden. Ook vindt The Hair X-perience gelijktijdig plaats met het vakevent Beauty Days, eveneens in Gorinchem.

Vond je dit artikel leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top